
My Activityn tyhjennys ei poista selaushistoriaa – tee kaksi eri vaihetta
Poista Google-tilin toiminta My Activityssä ja tyhjennä sen jälkeen selaimen oma historia. Näin käsittelet molemmat tallennuspaikat ja voit päättää, mitä tilille tallennetaan jatkossa.













